ZOIP

Virtuele tour

Laat Zoom en traditionele presentaties achter je. Met Let’s Zoip nodig je bezoekers en partners uit voor een virtuele ontdekkingstocht binnen jouw organisatie. Laat op een interactieve en boeiende manier je locaties, producten of productieprocessen zien in je persoonlijke virtuele ruimte.

Voor de internationale sales- of marketingexpert is een virtuele rondleiding via Let’s Zoip dé oplossing. Het stelt je in staat om altijd open en toegankelijk te zijn met jouw virtuele open dag of showroom.

"Surlinio is een prettige partner voor onze website. Het team schakelt altijd snel en de communicatie verloopt heel soepel. Ze denken graag met ons mee en leveren bruikbare adviezen, wat wij erg waarderen!"

Rick van Hoorn, Colorworks


Onze klanten beoordelen ons als 'excellent'
Trustpilot
Huis voor de stad
Huis voor de stad
Lever- en pancreascentrum
Lever- en pancreascentrum
Morritzz
Morritzz
Big Bags Direct
Big Bags Direct

"Surlinio is een fijn bedrijf, er zijn korte communicatie lijnen en een goede service."

Louis Paardekooper, Museum Catering


Onze klanten beoordelen ons als 'excellent'
Trustpilot

Online meetings en events

Waarom de wereld over vliegen voor een internationale salesmeeting als het ook online kan? Met Let’s Zoip verwelkom je zakelijke contacten, zowel lokaal als internationaal, comfortabel vanuit je eigen werkplek.

Jouw online evenement biedt hoogwaardige VR/3D of 360° beelden met diverse aanvullende features. Gebruik een editor om eenvoudig video's toe te voegen of de navigatiepaden in de tour aan te passen. Nodig deelnemers uit voor een virtuele tour met een live videogesprek via de live bezoekerspagina. Bezoekers hebben ook de optie om zelf een chat te starten met beschikbare medewerkers. Jouw virtuele omgeving is met slechts één link toegankelijk voor iedereen, ongeacht of ze een laptop, mobiele telefoon of tablet gebruiken.

PR Housing
PR Housing
Huygenskwartier Voorburg
Huygenskwartier Voorburg
Hofzicht advocaten
Hofzicht advocaten
Marimat
Marimat
2023 Surlinio Surlinio™