Dé online marketing specialist sinds 2014

De beste wijnen online shoppen bij Le Vieux Jean Vins

Vanuit de liefde voor Bourgogne en haar vele mooie wijnen is Le Vieux Jean Vins(LVJV) sinds 1992 actief met de import van wijn. Ze leveren aan de betere restaurants, wijnwinkels en particulieren. Door de jarenlange focus op de Bourgogne heeft Le Vieux Jean Vins een unieke expertise weten op te bouwen en hebben zij goede relaties met de wijnboeren. Door deze korte lijnen zijn de wijnen van Le Vieux Jean Vins ook een stuk voordeliger.

Le Vieux Jean Vins is jaren geleden bij Surlinio terecht gekomen om een website te laten bouwen voor hun andere onderneming (cateringmeesters.nl). In 2021 hebben zij besloten om ook een shop voor Le Vieux Jean Vins bij Surlinio te laten bouwen.

Louis Paardekooper

Le Vieux Jean Vins over onze samenwerking

Surlinio is een fijn bedrijf, er zijn korte communicatie lijnen en een goede service.

- Louis Paardekooper, Owner Le Vieux Jean Vins

De uitdaging

Le Vieux Jean Vins had de wens om wijn online te verkopen en beheren. De uitdaging hierbij was om de wijnen duidelijk vindbaar te maken voor bezoekers en een gedeelte van het aanbod op aanvraag beschikbaar te maken.

De oplossing

Wij hebben een gebruiksvriendelijke, SEO vriendelijke en snelle webshop gebouwd met behulp van PrestaShop. Le Vieux Jean Vins kan via de BackOffice hun producten, content en administratie beheren. Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat producten een instelling mee kunnen krijgen waardoor deze producten alleen op aanvraag beschikbaar zijn.

Het resultaat

In een korte tijd heeft Le Vieux Jean Vins een goed draaiende webshop lopen met meer dan 22.000 bezoeken het eerste jaar. De conversies die hieruit voort zijn gekomen zijn een goede start, waarbij er doorlopend wordt gekeken naar hoe de shop verbeterd kan worden en welke (nieuwe) functionaliteiten er nodig zijn. Zo hebben wij onder andere een functionaliteit voor het aanbieden van events aan de shop toegevoegd.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder de webshop van Le Vieux Jean Vins:

Bekijk de website

Wat hebben wij voor LVJV bereikt?

Meer dan 22.000 bezoeken

100% targets behaald

Producten op aanvraag

Goede conversies

Ook een shop laten maken?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vul het formulier in zodat wij contact met jou op kunnen nemen.

070 - 4161756
sales@surlinio.com

Bel mij terug

Ook interessant?

Uitstekende customer care voor Domino’s Pizza
Uitstekende customer care voor Domino’s Pizza
Middels een langere relatie is Domino’s Pizza Den Haag ca. 5 jaar geleden bij Surlinio terecht gekomen. Surlinio plaatst en promoot berichten op social media en zorgt voor de customer care nadat klanten vragen of opmerkingen hebben.
Vergroting van naamsbekendheid voor Röttgering NVM Makelaars
Vergroting van naamsbekendheid voor Röttgering NVM Makelaars
Via een gemeenschappelijke vriend is Röttgering NVM Makelaars bij Surlinio terecht gekomen. Voor Röttgering NVM Makelaars hebben wij een website gebouwd, beheren wij social media en voeren wij Google Ads campagnes.
Meer bezoekersaantallen voor Jazz in de Gracht
Meer bezoekersaantallen voor Jazz in de Gracht
Surlinio is de samenwerking met Menno van Mcloud consultancy, organisator van Jazz in de Gracht, een aantal jaren geleden begonnen. Surlinio heeft voor Jazz in de Gracht een gebruiksvriendelijke en snelle website gebouwd en beheert de social media kanalen.