Dé online marketing specialist sinds 2014

Online groei en bereik voor de Pier

Alles voor iedereen: dat biedt de bekendste attractie aan de Nederlandse kust. Bij de Pier in Scheveningen kun je terecht voor een ruim aanbod aan eten, shopping, wellness, kunst & cultuur, muziek en educatie. Ook zijn er verschillende attracties zoals het iconische reuzenrad én voor de echte waaghalzen bungeejumping. Kan je niet genoeg krijgen van dit alles? De Pier biedt ook hotelovernachtingen aan!

De Pier is ruim 3 jaar geleden bij ons terecht gekomen om hun social media te laten beheren, een nieuwe website te laten bouwen en daarnaast Google Ads te laten beheren.

Bij Surlinio is er heel veel kennis, ze helpen ontzorgen en schakelen snel. We hoeven maar te bellen en het wordt gedaan.

- Herman Smit, algemeen directeur

Herman Smit

De uitdaging

De uitdaging voor de Pier was om de verschillende kanten van deze iconische plek goed te belichten en verschillende doelgroepen online te bereiken. Ze wilden dat dit op een professionele manier gedaan zou worden en hebben ons daarom ingeschakeld.

Daarnaast was de website van de Pier verouderd en niet overzichtelijk genoeg. Deze was aan vernieuwing toe en daar kon Surlinio ook bij helpen.

De oplossing

Wij hebben voor de Pier een nieuwe website gebouwd die sneller en efficiënter is. Hierbij hebben we ook gezorgd dat het hotelboekkingssysteem goed geïntegreerd is. Daarnaast zijn wij voor social media en Google Ads begonnen met een sterke strategie en marketingplan. Het uiteindelijke doel hierbij? De Pier volledig ontzorgen en meer betrokkenheid en groei genereren!

Marije Pietersma

De tijd dat we dicht waren tijdens de coronacrisis was het belangrijk om te blijven communiceren via onze social media kanalen. Onze contactpersoon bij Surlinio heeft dat heel creatief opgepakt.

- Marije Pietersma, commercial manager

Het resultaat

De Pier heeft nu een overzichtelijke en razendsnelle website met een ingebouwd hotelboekingssysteem. Ook zijn zij op social media prominent aanwezig. Met een groei van 3.000 volgers op Instagram in ruim een jaar en een bereik tot 74.000 mensen per post op Facebook zijn de targets ruim behaald. Verschillende contests zoals ‘omslagfoto van de maand’ hebben ervoor gezorgd dat de betrokkenheid hard is gegroeid.

Bekijk hieronder de social media kanalen en vernieuwde website van De Pier:

@depierscheveningen

@ScheveningenPier

Bekijk de website

Wat hebben wij voor de Pier bereikt?

200% targets behaald

74.000 mensen per post bereikt

+ 3.000 volgers

30 uur per maand bespaard

Ook interessant?

De beste wijnen online shoppen bij Le Vieux Jean Vins
De beste wijnen online shoppen bij Le Vieux Jean Vins
Vanuit de liefde voor Bourgogne en haar vele mooie wijnen is Le Vieux Jean Vins sinds 1992 actief met de import van wijn. Le Vieux Jean Vins is jaren geleden bij Surlinio terecht gekomen om een website te laten bouwen voor hun andere onderneming (cateringmeesters.nl). In 2021 hebben zij besloten om ook een shop voor Le Vieux Jean Vins bij Surlinio te laten bouwen.
Uitstekende customer care voor Domino’s Pizza
Uitstekende customer care voor Domino’s Pizza
Middels een langere relatie is Domino’s Pizza Den Haag ca. 5 jaar geleden bij Surlinio terecht gekomen. Surlinio plaatst en promoot berichten op social media en zorgt voor de customer care nadat klanten vragen of opmerkingen hebben.
Vergroting van naamsbekendheid voor Röttgering NVM Makelaars
Vergroting van naamsbekendheid voor Röttgering NVM Makelaars
Via een gemeenschappelijke vriend is Röttgering NVM Makelaars bij Surlinio terecht gekomen. Voor Röttgering NVM Makelaars hebben wij een website gebouwd, beheren wij social media en voeren wij Google Ads campagnes.