Dé online marketing specialist sinds 2014

Uitstekende customer care voor Domino’s Pizza Den Haag

Domino’s pizza is ’s werelds grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf. Pizza’s worden vers gemaakt en zijn binnen 25 minuten thuisbezorgd. Domino’s Pizza heeft meerdere vestigingen in Den Haag. Surlinio ontzorgt deze vestigingen online.

Middels een langere relatie is Domino’s Pizza Den Haag ca. 5 jaar geleden bij Surlinio terecht gekomen. Surlinio plaatst en promoot berichten op social media en zorgt voor de customer care nadat klanten vragen of opmerkingen hebben.

Jerry Batenburg

Domino’s Pizza Den Haag over onze samenwerking

Surlinio is kampioen in het onderhouden van ons social medium platform alsmede het relatie en klantbeheer via deze kanalen.

Jerry Batenburg, Directeur Domino’s Pizza Den Haag e.o.

De uitdaging

Domino’s is voor meerdere vestigingen in Den Haag actief en beheert hiervoor verschillende Facebook pagina’s. De uitdaging was om voor iedere pagina een eigen doelgroep te bepalen en gerichte acties uit te zetten.

Daarnaast kwamen er veel vragen en opmerkingen via de verschillende pagina’s binnen welke Domino’s graag sneller en beter afhandelde.

De oplossing

We hebben voor social media een Plan van Aanpak gemaakt om de verschillende pagina’s goed in te richten. Daarnaast hebben we met elkaar afgestemd hoe de customer care efficiënt en snel door ons uitgevoerd kan worden.

Surlinio ontzorgt ons totaal en geeft ons de ruimte om de lekkerste pizza’s te blijven maken met de juiste service.

Jerry Batenburg, Directeur Domino’s Pizza Den Haag e.o.

Het resultaat

Vragen, opmerkingen en klachten worden in een razendsnel tempo opgepakt. De klanten van Domino’s zijn enthousiast over deze afhandeling. Ook zijn de verschillende Facebook pagina’s ingericht voor de juiste doelgroepen.

Het bereik per pagina loopt op tot 28.000 in 2021.

Bekijk Domino’s Den Haag op Social Media:

@dominosdenhaag

Wat hebben wij voor Domino’s bereikt?

Uitstekende customer care

200% targets behaald

20 uur per maand bespaard

28.000 bereik per pagina

Ook interessant?

Vergroting van naamsbekendheid voor Röttgering NVM Makelaars
Vergroting van naamsbekendheid voor Röttgering NVM Makelaars
Via een gemeenschappelijke vriend is Röttgering NVM Makelaars bij Surlinio terecht gekomen. Voor Röttgering NVM Makelaars hebben wij een website gebouwd, beheren wij social media en voeren wij Google Ads campagnes.
Meer bezoekersaantallen voor Jazz in de Gracht
Meer bezoekersaantallen voor Jazz in de Gracht
Surlinio is de samenwerking met Menno van Mcloud consultancy, organisator van Jazz in de Gracht, een aantal jaren geleden begonnen. Surlinio heeft voor Jazz in de Gracht een gebruiksvriendelijke en snelle website gebouwd en beheert de social media kanalen.
Van Ede & Partners in Den Haag online op de kaart gezet
Van Ede & Partners in Den Haag online op de kaart gezet
Ruim drie jaar geleden is onze samenwerking met Van Ede & Partners in Den Haag begonnen. We zijn gestart met het beheren van de social media kanalen en het plaatsen van content op hun lokale website. Ondertussen hebben wij ruim 4 vestigingen van Van Ede onder onze hoede.