Dé online marketing specialist sinds 2014

Van Ede & Partners in Den Haag online op de kaart gezet

Van Ede & Partners in Den Haag begeleidt mensen die het stuur van hun leven en van hun carrière (weer) in eigen handen willen nemen. Dit kan zijn door te helpen met het vinden van een nieuwe carrière, het verbeteren van een huidige carrière of misschien wel door wat levensvragen te helpen beantwoorden. Van Ede & Partners is landelijk actief en is met meerdere vestigingen verspreid door Nederland te vinden.

Ruim drie jaar geleden is onze samenwerking met Van Ede & Partners in Den Haag begonnen. We zijn gestart met het beheren van de social media kanalen en het plaatsen van content op hun lokale website. Ondertussen hebben wij ruim 4 vestigingen van Van Ede onder onze hoede.

Derick Maarleveld

Van Ede & Partners in Den Haag over onze samenwerking

Dat jullie ons zijn aanbevolen via een andere marketeer is al een goed teken. Jullie zijn pragmatisch, down to earth, lean en mean, geen toestanden en duidelijk en snel.

- Derick Maarleveld, consulent Van Ede & Partners – Den Haag

De uitdaging

Van Ede & Partners in Den Haag wilde zichzelf beter online op de kaart zetten en zocht een professioneel bedrijf om hierbij te helpen. De uitdaging was om op de juiste kanalen, de juiste doelgroep te bereiken.

Daarnaast wilde van Ede & Partners Den Haag meer content op hun eigen website plaatsen en deze anders in gaan zetten.

De oplossing

We zijn begonnen met het maken van een social media strategy. Daarnaast hebben ook een werkwijze samengesteld waarmee we Van Ede & Partners in Den Haag ondersteunen in het plaatsen van content op hun eigen nieuwe website.

Van Ede & Partners in Den Haag over onze samenwerking

Onze contactpersoon bij Surlinio is snel en doet wat ze zegt. Binnen dezelfde dag worden dingen opgepakt en de kwaliteit is goed. Jullie luisteren goed!

- Derick Maarleveld, consulent Van Ede & Partners – Den Haag

Het resultaat

Van Ede & Partners in Den Haag heeft nu een groot bereik op social media. Op LinkedIn zijn zij binnen een jaar van 20 naar 2100 volgers gegaan en zijn er in heel 2020 tot 95.069 mensen bereikt.
Deze positieve samenwerking heeft ervoor gezorgd dat ook andere vestigingen hun social media laten beheren bij Surlinio.

Bekijk hieronder de social media kanalen en website van Van Ede & Partners in Den Haag:

@vanede&partnersindenhaag

Bekijk de website

Wat hebben wij voor van Ede bereikt?

100% targets behaald

95.069 mensen bereikt

+ 2.100 volgers

20 uur per maand bespaard

Ook interessant?

De beste wijnen online shoppen bij Le Vieux Jean Vins
De beste wijnen online shoppen bij Le Vieux Jean Vins
Vanuit de liefde voor Bourgogne en haar vele mooie wijnen is Le Vieux Jean Vins sinds 1992 actief met de import van wijn. Le Vieux Jean Vins is jaren geleden bij Surlinio terecht gekomen om een website te laten bouwen voor hun andere onderneming (cateringmeesters.nl). In 2021 hebben zij besloten om ook een shop voor Le Vieux Jean Vins bij Surlinio te laten bouwen.
Uitstekende customer care voor Domino’s Pizza
Uitstekende customer care voor Domino’s Pizza
Middels een langere relatie is Domino’s Pizza Den Haag ca. 5 jaar geleden bij Surlinio terecht gekomen. Surlinio plaatst en promoot berichten op social media en zorgt voor de customer care nadat klanten vragen of opmerkingen hebben.
Vergroting van naamsbekendheid voor Röttgering NVM Makelaars
Vergroting van naamsbekendheid voor Röttgering NVM Makelaars
Via een gemeenschappelijke vriend is Röttgering NVM Makelaars bij Surlinio terecht gekomen. Voor Röttgering NVM Makelaars hebben wij een website gebouwd, beheren wij social media en voeren wij Google Ads campagnes.