Dé online marketing specialist sinds 2014

Vergroting van naamsbekendheid voor Röttgering NVM Makelaars

Röttgering NVM Makelaars is gespecialiseerd in de verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van particuliere woningen in de regio Haaglanden. Al bijna 50 jaar gedreven door passie en met optimale kennis van de woningmarkt staat Röttgering NVM Makelaars voor woningzoekenden klaar.

Via een gemeenschappelijke vriend is Röttgering NVM Makelaars bij Surlinio terecht gekomen. Voor Röttgering NVM Makelaars hebben wij een website gebouwd, beheren wij social media en voeren wij Google Ads campagnes.

Jerry Stassart

Röttgering NVM Makelaars over onze samenwerking

Van Surlinio heb ik vanaf begin af aan een goede indruk. Uitstekend contact, altijd bereikbaar en goede service.

Jerry Stassart, Röttgering NVM Makelaars

De uitdaging

De uitdaging voor Röttgering NVM Makelaars was om het aanbod van huizen te vergroten. De verkoop van huizen liep goed maar het aanbod bleef nog achter.

Daarnaast moest er meer merkbekendheid worden gegenereerd en de juiste doelgroep moest worden bereikt. De uitdaging was om onder de aandacht te komen in de juiste wijken en deze wijken per stuk te targeten met berichten.

De oplossing

Om het aanbod te vergroten kunnen mensen een gratis waardebepaling aanvragen via de website. Door zo veel mogelijk mensen naar deze link te sturen kan Röttgering NVM Makelaars met meer potentiële verkopers in contact komen.

Daarnaast hebben we samen een social media strategie gemaakt om de juiste doelgroep te bereiken en naamsbekendheid en bereik te vergroten.

Röttgering NVM Makelaars over de resultaten

Dankzij Surlinio hebben wij een uitstekende vergroting van Van Surlinio heb ik vanaf begin af aan een goede naamsbekendheid en bereik van nieuwe klandizie.

Jerry Stassart, Röttgering NVM Makelaars

Het resultaat

Op Instagram en Facebook zijn er in 2020 tot wel 500 nieuwe volgers en likes bijgekomen. Daarnaast hebben we via Google Ads een groot bereik van maar liefst 163.669 vertoningen gehad, wat tot 5.400 extra websitebezoekers heeft gezorgd.

Bekijk hieronder de social media kanalen en vernieuwde website van Röttgering NVM Makelaars:

@RottgeringNVMmakelaars

@Rottgering_nvm_makelaars

Bekijk de website

Wat hebben wij voor Röttgering Makelaars bereikt?

+ 5.400 extra website bezoekers

200% targets behaald

+ 500 volgers

20 uur per maand bespaard

Ook interessant?

De beste wijnen online shoppen bij Le Vieux Jean Vins
De beste wijnen online shoppen bij Le Vieux Jean Vins
Vanuit de liefde voor Bourgogne en haar vele mooie wijnen is Le Vieux Jean Vins sinds 1992 actief met de import van wijn. Le Vieux Jean Vins is jaren geleden bij Surlinio terecht gekomen om een website te laten bouwen voor hun andere onderneming (cateringmeesters.nl). In 2021 hebben zij besloten om ook een shop voor Le Vieux Jean Vins bij Surlinio te laten bouwen.
Uitstekende customer care voor Domino’s Pizza
Uitstekende customer care voor Domino’s Pizza
Middels een langere relatie is Domino’s Pizza Den Haag ca. 5 jaar geleden bij Surlinio terecht gekomen. Surlinio plaatst en promoot berichten op social media en zorgt voor de customer care nadat klanten vragen of opmerkingen hebben.
Meer bezoekersaantallen voor Jazz in de Gracht
Meer bezoekersaantallen voor Jazz in de Gracht
Surlinio is de samenwerking met Menno van Mcloud consultancy, organisator van Jazz in de Gracht, een aantal jaren geleden begonnen. Surlinio heeft voor Jazz in de Gracht een gebruiksvriendelijke en snelle website gebouwd en beheert de social media kanalen.