E-mail instelllen op iPhone

Stap 1

Ga onder 'Instellingen' naar 'Mail.

Stap 2

Selecteer 'anders'.

Stap 3

Klik op 'Voeg mail account toe'.

Stap 4

Vul de email en wachtwoord in.

Stap 5

Klik op 'volgende'.

Step5

Stap 6

Vul de servers in (mail.jouwsite.nl).

LET OP! Vul ook de "Server uitgaande post" in!

Step6

Stap 7

Klaar!

Step7

Doe de gratis scan

Ben je benieuwd of je website of social media beter kunnen? Vul je gegevens in en krijg binnen twee werkdagen een gratis advies over wat er verbeterd kan worden door jou of je huidige website/social media beheerder. Kost niets en is zo gedaan!

Gratis scan

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de meest recente spookfacturen, het laatste tech nieuws, evenementen en onze gratis workshops. Uitschrijven kan altijd en we beloven je dat we je gegevens met niemand delen.