Dé online marketing specialist sinds 2014

Over Surlinio

Over ons

Surlinio is begin 2014 opgericht. In eerste instantie hielpen we bedrijven met het beheer van hun social media, maar we kwamen er al snel achter dat de websites van veel klanten niet mobielvriendelijk gebouwd waren. Aangezien één van de doelstellingen van het gebruik van social media het sturen van meer bezoekers naar je website is, zijn we vrij snel begonnen met het bouwen van mobielvriendelijke websites. We hebben inmiddels meer dan 400 websites opgeleverd.

Ook op het gebied van social media beheer zijn we snel gegroeid. Onze social media consultants zijn niet alleen experts op het gebied van het inzetten van social media, maar werken echt als extra teamlid van onze opdrachtgevers.

Sinds 2015 hebben we ook SEO & SEA specialisten en tekstschrijvers aan boord. Hiermee ontzorgen we onze klanten volledig op het gebied van hun online aanwezigheid. Inmiddels doen wij dit met 16 vaste medewerkers en een aantal zelfstandigen waar we al jaren mee samen werken.

Bekijk ons team

Werken bij Surlinio?

Sinds 2020 zijn we ook erkend leerbedrijf voor HBO en MBO.

SBB

Bekijk onze vacatures

Ons team

Waar staan wij voor?

Ontzorgen

Jij wil toch met je eigen business bezig zijn?! Laat jouw website en social media beheer aan ons over en je hebt (bijna;)) geen omkijken meer naar jouw online zichtbaarheid. Wij ontzorgen jou zodat jouw website altijd up-to-date is en jouw social media kanalen leuk en professioneel communiceren met jouw doelgroep.

Iets veranderen op je website? Jij mailt onze support afdeling een nieuwe tekst of foto en wij zorgen binnen 24 uur dat jouw website ge-update is. Even geen inspiratie voor je social media? Ons social media team creëert wekelijks content om over jouw business met je doelgroep te communiceren. Bovendien zorgen onze Google SEA specialisten en SEO tekstschrijvers ervoor dat jij online nog beter gevonden wordt.

Kwaliteit

Onze website en social media specialisten leveren de beste kwaliteit om online optimaal zichtbaar en vindbaar te zijn. Zij gebruiken de laatste nieuwe software en worden continue getraind met de laatste updates van zowel websites programmeertaal als social media technieken en handigheidjes.

Duurzaam

Wist jij dat een website ook duurzaam kan zijn? Zoals Surlinio zijn websites bouwt gebruiken wij minder server ruimte en zodoende verbruiken wij tot 100x minder energie dan websites van de grote, bestaande platformen. Jij wilt toch ook bijdragen aan een duurzamere wereld?

Ook met onze paperless policy dragen wij ons steentje bij aan een duurzamere wereld.

Locatie

We zijn gestart in de tweede binnenhaven van Scheveningen, waar we nog steeds ons hoofdkantoor hebben, maar inmiddels hebben we klanten in heel Nederland. In februari van 2022 hebben we een tweede locatie in het Westland geopend om onze klanten in de regio nog beter te kunnen ondersteunen.

Neem contact op  Bekijk onze diensten