Dé online marketing specialist sinds 2014

Succes cases en portfolio

Cases Portfolio

Cases

Lees hieronder een aantal van onze online succes cases.

Uitstekende customer care voor Domino’s Pizza Den Haag
Social
Uitstekende customer care voor Domino’s Pizza Den Haag
Middels een langere relatie is Domino’s Pizza Den Haag ca. 5 jaar geleden bij Surlinio terecht gekomen. Surlinio plaatst en promoot berichten op social media en zorgt voor de customer care nadat klanten vragen of opmerkingen hebben.
Vergroting van naamsbekendheid voor Röttgering NVM Makelaars
Sites | Social | Seo & Sea
Vergroting van naamsbekendheid voor Röttgering NVM Makelaars
Via een gemeenschappelijke vriend is Röttgering NVM Makelaars bij Surlinio terecht gekomen. Voor Röttgering NVM Makelaars hebben wij een website gebouwd, beheren wij social media en voeren wij Google Ads campagnes.
Meer bezoekersaantallen voor Jazz in de Gracht
Sites | Social
Meer bezoekersaantallen voor Jazz in de Gracht
Surlinio is de samenwerking met Menno van Mcloud consultancy, organisator van Jazz in de Gracht, een aantal jaren geleden begonnen. Surlinio heeft voor Jazz in de Gracht een gebruiksvriendelijke en snelle website gebouwd en beheert de social media kanalen.

Portfolio

We hebben inmiddels voor honderden organisaties en bedrijven websites en webshops gebouwd en beheren social media accounts en Google Ads. Bekijk hieronder een groot deel van ons portfolio:

Chicas mode
Chicas mode
Al 17 jaar hebben Winny en Alice hun plekje gevonden in winkelcentrum “In de Bogaard” in Rijswijk. Voor Chicas hebben wij de uiterst populaire webshop gebouwd.
ADO Vrouwen
ADO Vrouwen
ADO Den Haag Vrouwen speelt op het hoogste niveau in de eredivisie. Surlinio is één van de sponsoren van ADO vrouwen en heeft de website van ADO vrouwen gebouwd.
Simonis aan Zee
Simonis aan Zee
In het hart van Scheveningen bad, op een steenworp van de Pier en het Kurhaus kun je met volle teugen genieten van hét perfecte dagje Scheveningen. Bekijk de website die we hebben gebouwd voor Simonis aan Zee.
Pulchri Studio
Pulchri Studio
Pulchri Studio is een kunstenaarsvereniging en galerie voor hedendaagse kunst, gelegen in het mooie en historische centrum van Den Haag. Bekijk de website die we voor Pulchri Studio hebben gebouwd.
De Horecatussenpersoon
De Horecatussenpersoon
De Horecatussenpersoon is dé sparringpartner voor horecaondernemers. Bekijk de website die wij voor De Horecatussenpersoon hebben gebouwd.
White Stork
White Stork
White Stork Real Fruit Hard Seltzer is geboren in Den Haag. De drankjes zijn ambachtelijk, verfrissend, echt en duurzaam. Bekijk de website en shop die wij voor White Stork hebben gebouwd.
Huygenskwartier Voorburg
Huygenskwartier Voorburg
Het Huygenskwartier in Voorburg. Een inspirerende plek om te wonen, te winkelen, te verblijven. Bekijk de website die wij voor Huygenskwartier Voorburg hebben gebouwd.
Café de Bieb
Café de Bieb
In het centrum van Den Haag achter de Koninklijke stallen en Paleis Noordeinde ligt Café de BieB. Op de plek waar vroeger de oude Bibliotheek van Den Haag gevestigd was. Bekijk de website die wij voor De Bieb hebben gebouwd.
Breeze Boutique
Breeze Boutique
Voor Breeze Boutique hebben wij een op maat gemaakte webshop gebouwd.
Amsterdam Stamps
Amsterdam Stamps
Een postzegel verkopen of kopen? Amsterdam Stamps verkopen postzegels aan verzamelaars over de hele wereld. Bekijk de website die wij voor Amsterdam Stamps hebben gebouwd.
Le Vieux Jean Vins
Le Vieux Jean Vins
Voor Le Vieux Jean Vins hebben wij een op maat gemaakte webshop gebouwd.
Discare
Discare
Discare levert diensten die bedrijven volledig ontzorgen op het gebied van arbodienstverlening en HRM. Bekijk de website die wij voor Discare hebben gebouwd.
VAAZ styling
VAAZ styling
VAAZ vervult jouw bloemwensen, verse bloemen, Stay Happy flowers, groot klein alles is mogelijk. Bekijk de website die wij voor VAAZ hebben gebouwd.
Esther van der Wallen
Esther van der Wallen
Een artistieke portfolio website in zwart en wit voor Esther van der Wallen, professioneel fotografe.
De Vrienden van de Burgermeester
De Vrienden van de Burgermeester
Beef, burgers en chicken; je vind het allemaal bij De Vrienden van de Burgermeester. Een fijne plek waar vrienden centraal staan. Bekijk de website die wij voor De Vrienden van de Burgermeester hebben gebouwd.
Exitum Detachering
Exitum Detachering
Exitum zorgt voor de juiste match tussen zorgprofessionals en zorginstellingen. Bekijk de website die wij voor Exitum hebben gebouwd.
Christmas village
Christmas village
De grootste kerst winkel in Scheveningen. Bekijk de website die wij voor Christmas village hebben gebouwd.
Unicomm
Unicomm
Het doel van Unified Communications is het optimaliseren van bedrijfsprocedures en het verstevigen van de menselijke communicatie door de processen te vereenvoudigen. Bekijk de website die we voor Unicomm hebben gebouwd.
IMMINK Vastgoed & Makelaardij
IMMINK Vastgoed & Makelaardij
IMMINK Vastgoed & Makelaardij is een begrip in de regio Rotterdam en omstreken. Bekijk de website die wij voor IMMINK Vastgoed & Makelaardij hebben gebouwd.
The Hague Gift
The Hague Gift
The Hague gift is ontstaan uit de behoefte om relaties mooie producten uit Den Haag mee te geven. Bekijk de webshop die wij voor The Hague gift hebben gebouwd.
Brievenbus Banket
Brievenbus Banket
Bij brievenbusbanket.nl kun je kiezen uit diverse soorten ambachtelijk gebak per post. Bekijk de webshop van Brievenbus Banket.
By Gigi
By Gigi
Moeite met het verkopen van je huis? Gigi doet de styling voor de verkoop. Bekijk de website die we voor By Gigi hebben gebouwd.
Chez Mooon
Chez Mooon
Chez Mooon wordt afgeleid van Mooon, zo heet de winkel in het winkelcentrum in de bogaard in Rijswijk. Bekijk de webshop die we voor Chez Mooon hebben gebouwd.
Grote Kerk Den Haag
Grote Kerk Den Haag
De Protestantse Kerk Den Haag ondersteunt de Grote Kerk als ‘Haags Hart’ in onze stad. Een plek die de veerkracht en medemenselijkheid van de stad bevordert. De verhuur van de kerk levert een bijdrage aan het onderhoud van het gebouw en aan de cultureel- maatschappelijke doelstelling. Bekijk de website die wij voor de Grote Kerk hebben gebouwd.
BabZ Thuiszorg
BabZ Thuiszorg
BabZ biedt professionele thuiszorg die rekening houdt met de persoonlijke wensen van de zorgvrager. Bekijk de website die wij voor BabZ gebouwd hebben.
La Liguria
La Liguria
La Liguria is sinds 1977 gevestigd aan het Noordeinde. Italiaans maar dan culinair. Bekijk de website van restaurant La Liguaria.
Gastvrijheidscoach
Gastvrijheidscoach
Pioniers in gastvrijheid. Strijders met een missie: Een gastvrije, productieve en positieve impact hebben op uw bedrijf of instelling. Bekijk de website die wij voor Gastvrijheidscoach hebben gebouwd.
Hendic
Hendic
Supplier of water storage systems for agriculture, horticulture, aquaculture and industry. Bekijk de website die wij voor Hendric hebben gebouwd.
Lunchroom Engelhard
Lunchroom Engelhard
Lunchroom Engelhard is al meer dan 30 jaar een begrip in het Bezuidenhout, Den Haag en Zuid Holland. Bekijk de website die wij voor Lunchroom Engelhard hebben gebouwd.
Lanovias
Lanovias
Bekijk de shop die wij voor Fashion liefhebbers Charmaine & Tess ( La Novias ) hebben gebouwd.
Jackelin Frank
Jackelin Frank
Een mooi gezicht wordt volgens Jackelin vooral bepaald door de harmonie tussen je uiterlijkheden en je persoonlijkheid. Bekijk de website die wij voor Jackelin Frank hebben gebouwd.
Club Du Zen
Club Du Zen
Club Du Zen is een mode- en sieraden bureau wat staat voor kwaliteit, stijl en positiviteit. Bekijk de website die wij voor Club Du Zen hebben gebouwd.
CateringMeesters
CateringMeesters
Met pure gastvrijheid en onvergetelijke details biedt Catering Meesters "Kookkunst op Locatie". Bekijk de website die wij voor Catering Meesters hebben gebouwd.
Marieta Reijerkerk
Marieta Reijerkerk
Bekijk de nieuwe website van kunstenares Marieta Reijerkerk
HRsolar Projects
HRsolar Projects
Grootschalige zonne-energie systemen in Nederland met de focus op zonthermische producten. Bekijk de website die wij voor HR Solar hebben gebouwd.
XYVA
XYVA
Een bureau van deze tijd. Gedegen vakkennis, ruime ervaring in verschillende disciplines, creatief, verfrissend, meedenkend. Bekijk de website die wij voor XYVA hebben gebouwd.
Gastropub van Kinsbergen
Gastropub van Kinsbergen
Gastropub van Kinsbergen is een mix van een Nederlands grand café en de in Londen populaire gastropub. Bekijk de website die wij voor van Kinsbergen hebben gebouwd.
CQ Dental
CQ Dental
CQ Dental is een tandarts in Den Haag gevestigd aan de Piet Heinplein 67. CQ Dental is al sinds 2004 gevestigd in het mooie Zeeheldenkwartier. Bekijk de website die wij voor CQ Dental hebben gebouwd.
Loosduinse weetjes
Loosduinse weetjes
HOEVEEL WEET JIJ EIGENLIJK VAN DE HISTORIE VAN LOOSDUINEN? Bekijk de website die we voor Loosduinse weetjes hebben gebouwd.
Lerespel
Lerespel
Heeft jouw zoon of dochter moeite met lezen, rekenen of spelling? Bekijk de website die wij voor Lerespel hebben gebouwd.
Boessa mode
Boessa mode
Boessamode is de mode belevenis van oud rijswijk en omstreken. Bekijk de webshop die we voor Boessa mode hebben gebouwd.
Electro World Stadhouder
Electro World Stadhouder
Electro World Stadhouder op het Thomsonplein in Den Haag bestaat sinds 1940. Bekijk de website die wij voor Electro World Stadhouder hebben gebouwd.
Café Bistro Jules
Café Bistro Jules
Café Bistro Jules is een Franse Bistro met een Zwitserse twist. Bekijk de website die wij voor Café Bistro Jules hebben gebouwd.
Venduehuis
Venduehuis
Het Venduehuis der Notarissen is het oudste veilinghuis van Nederland. Bekijk de website die we voor Venduehuis hebben gebouwd.
Dekxels
Dekxels
Dekxels is een restaurant dat Mediterrane en Aziatische smaken laat samensmelten in kleine gerechten. Bekijk de website die wij voor Dekxels hebben gebouwd.
Project 2.0
Project 2.0
Galerie voor moderne kunst aan het Noordeinde in Den Haag. Bekijk de website die wij gebouwd hebben voor Project 2.0.
Sara Wennekes
Sara Wennekes
Windsurfen is haar passie. Haar doel? Wereld Kampioen worden. Zo een doel haal je niet in je eentje. Surlinio helpt Sara door haar te sponsoren. Daarnaast hebben wij haar website gebouwd. Bekijk de website die wij voor Sara hebben gebouwd.
DNY by Stylista Nisa
DNY by Stylista Nisa
Voor Stylista Nisa hebben wij een strakke en gebruiksvriendelijke webshop neergezet.
Beach stadium
Beach stadium
In dit bijzondere beachsport-centrum is de sport die buiten wordt beoefend een unieke beleving. Bekijk de website die we voor Beach Stadium hebben gebouwd.
Beauty 4 You
Beauty 4 You
Voor Beauty4you hebben wij een strakke one-pager gebouwd. Perfect voor een startende ondernemer.