Dé online marketing specialist sinds 2014

Succes cases en portfolio

Cases Portfolio

Cases

Lees hieronder een aantal van onze online succes cases.

De beste wijnen online shoppen bij Le Vieux Jean Vins
Shops
De beste wijnen online shoppen bij Le Vieux Jean Vins
Vanuit de liefde voor Bourgogne en haar vele mooie wijnen is Le Vieux Jean Vins sinds 1992 actief met de import van wijn. Le Vieux Jean Vins is jaren geleden bij Surlinio terecht gekomen om een website te laten bouwen voor hun andere onderneming (cateringmeesters.nl). In 2021 hebben zij besloten om ook een shop voor Le Vieux Jean Vins bij Surlinio te laten bouwen.
Uitstekende customer care voor Domino’s Pizza
Social
Uitstekende customer care voor Domino’s Pizza
Middels een langere relatie is Domino’s Pizza Den Haag ca. 5 jaar geleden bij Surlinio terecht gekomen. Surlinio plaatst en promoot berichten op social media en zorgt voor de customer care nadat klanten vragen of opmerkingen hebben.
Vergroting van naamsbekendheid voor Röttgering NVM Makelaars
Sites | Social | Seo & Sea
Vergroting van naamsbekendheid voor Röttgering NVM Makelaars
Via een gemeenschappelijke vriend is Röttgering NVM Makelaars bij Surlinio terecht gekomen. Voor Röttgering NVM Makelaars hebben wij een website gebouwd, beheren wij social media en voeren wij Google Ads campagnes.

Portfolio

We hebben inmiddels voor honderden organisaties en bedrijven websites en webshops gebouwd en beheren social media accounts en Google Ads. Bekijk hieronder een groot deel van ons portfolio:

Sintvoorieder1
Sintvoorieder1
Stichting Sintvoorieder1 zet zich in om een glimlach te toveren op het gezicht van deze kinderen (en hun ouders!) op pakjesavond. Dat doen we in verschillende regio's in het land.
Colorworks
Colorworks
Een duurzame menukaart van ruim twee meter? Rolt bij Colorworks zo van de printer! Bekijk de website die we voor Colorworks hebben gebouwd.
Mooi Echt!
Mooi Echt!
Op zoek naar een leuk en betaalbaar model? Met hun ‘gewone-mensen-modellen’ vertellen ze jouw verhaal optimaal in beeld!
De Haagsche Beek
De Haagsche Beek
U bent bij restaurant de Haagsche Beek aan het juiste adres voor een beleving in een unieke omgeving. De Haagsche Beek bevindt zich te midden van de duinen en op loopafstand van het strand, het bos en de boulevard van Kijkduin. U kunt hier het gehele jaar door gratis parkeren en er zijn tevens invalideplaatsen voor de deur.
Appybee
Appybee
Manage jouw fitness business met je eigen app, reserveringen, ledenadministratie, roosterplanning, facturering en betalingen. Het Boekingssysteem voor Sportscholen en Personal Trainers!
Beekman Verbeek
Beekman Verbeek
Een financieel directeur voor iedere ondernemer. Als ondernemer ga je van mijlpaal naar mijlpaal. Van start tot uitbreiding. Van financiering tot overname. Van verkoop tot opvolging. Beslissende momenten waarop je wil vertrouwen op de kennis, ervaring en rust van een financieel directeur. Iemand die met je spart.
Crazy Pianos
Crazy Pianos
Genieten op het leukste feest doet u bij Crazy Pianos! Onze club staat bekend om het unieke live entertainment met de beste pianisten en zangers op onze wereldberoemde rode piano’s aangevuld met een geweldige drummer en fantastische saxofonist en/of DJ.
Zeezicht
Zeezicht
Zeezicht staat voor het op een relaxte manier genieten van elke zonnestraal. Door de goede muziek en lekkere grote banken zorgen wij voor het echte strandleven dat wij al bijna 40 jaar naleven. De unieke locatie direct naast de pier brengt veel sfeer met zich mee en geeft het echte Scheveningse gevoel.
ADO Vrouwen
ADO Vrouwen
ADO Den Haag Vrouwen speelt op het hoogste niveau in de eredivisie. Surlinio is één van de sponsoren van ADO vrouwen en heeft de website van ADO vrouwen gebouwd.
Sea and Shore Group
Sea and Shore Group
The Sea and Shore Group is located in Schiedam at the entrance of Europe being the Port of Rotterdam in The Netherlands. We specialize in international logistics and value added services for our clients, always striving for high quality and customer intimacy. Our group is specialised in international forwarding, warehousing, and trade services.
Chicas mode
Chicas mode
Al 17 jaar hebben Winny en Alice hun plekje gevonden in winkelcentrum “In de Bogaard” in Rijswijk. Voor Chicas hebben wij de uiterst populaire webshop gebouwd.
Pulchri Studio
Pulchri Studio
Pulchri Studio is een kunstenaarsvereniging en galerie voor hedendaagse kunst, gelegen in het mooie en historische centrum van Den Haag. Bekijk de website die we voor Pulchri Studio hebben gebouwd.
Privilege Beauty
Privilege Beauty
Privilege Beauty & Footcare is totaal leverancier voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en pedicures en sinds 2001 gevestigd in Den Haag/Rijswijk. Met onze jarenlange ervaring en gedegen kennis van de markt hebben wij een zeer uitgebreid en compleet assortiment kwaliteitsproducten samengesteld.
De Horecatussenpersoon
De Horecatussenpersoon
De Horecatussenpersoon is dé sparringpartner voor horecaondernemers. Bekijk de website die wij voor De Horecatussenpersoon hebben gebouwd.
Simonis aan Zee
Simonis aan Zee
In het hart van Scheveningen bad, op een steenworp van de Pier en het Kurhaus kun je met volle teugen genieten van hét perfecte dagje Scheveningen. Bekijk de website die we hebben gebouwd voor Simonis aan Zee.
Wine & Spirits
Wine & Spirits
Dé partner voor horeca, vakhandel en retail op het gebied van wijn, spirits, ambachtelijke bieren, bronwater en soda’s. Vanaf het aperitief tot na het dessert, voor iedere gelegenheid hebben wij een passend product. Het doel? Samen de mooiste & leukste merken selecteren voor jouw restaurant en/of winkel, zodat jij blije gasten hebt!
Le Vieux Jean Vins
Le Vieux Jean Vins
Voor Le Vieux Jean Vins hebben wij een op maat gemaakte webshop gebouwd.
Amsterdam Stamps
Amsterdam Stamps
Een postzegel verkopen of kopen? Amsterdam Stamps verkopen postzegels aan verzamelaars over de hele wereld. Bekijk de website die wij voor Amsterdam Stamps hebben gebouwd.
Huygenskwartier Voorburg
Huygenskwartier Voorburg
Het Huygenskwartier in Voorburg. Een inspirerende plek om te wonen, te winkelen, te verblijven. Bekijk de website die wij voor Huygenskwartier Voorburg hebben gebouwd.
De Veerstichting
De Veerstichting
De Veerstichting staat voor de unieke ontmoeting tussen student en de zogeheten ‘vormgever van de maatschappij’. Inhoud en inspiratie zijn daarin belangrijker dan prestaties, status of succes. In de ontmoeting draait het om kritische doordenking van maatschappelijke thema’s waar je niet elke dag over nadenkt, maar waar je toch regelmatig mee wordt geconfronteerd.
Urban Beauty Center
Urban Beauty Center
Urban Beauty Center in Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen voor gezicht en lichaam. Van bindweefselmassage tot nagelverzorging, voor zowel dames als heren. Proffesioneel, persoonlijk en resultaatgericht.
LWYRS
LWYRS
Petra Willems is een arbeidsrechtspecialist pur sang. Zij is sinds 1995 werkzaam als advocaat en heeft ruime ervaring in een brede, internationale arbeidsrechtpraktijk. Cliënten omschrijven haar als pragmatisch, scherp, creatief, to-the-point, soms confronterend, met oog voor uiteenlopende belangen en een gezonde dosis realiteitszin ten aanzien van mogelijke uitkomsten.
Fuelsaver for Diesel
Fuelsaver for Diesel
SSTS Diesel+ advanced enzyme-based biological solution for increasing fuel efficiency and reliability. In fact, by adding SSTS Diesel+ to the fuel the quality improves so the combustion is better. In the SSTS Diesel+ product are about 10 different sorts of enzymes dissolved, they create a chain of biochemical reactions, the enzymes become bio catalysts.
The Hague Gift
The Hague Gift
The Hague gift is ontstaan uit de behoefte om relaties mooie producten uit Den Haag mee te geven. Bekijk de webshop die wij voor The Hague gift hebben gebouwd.
AC Legal
AC Legal
AC Legal is een dynamisch en professioneel kantoor, werkzaam voor toonaangevende bedrijven en ondernemers door heel Nederland, alsook voor startups en jonge enthousiaste entrepreneurs met dromen. Van opstellen van contracten tot procederen in zakelijke geschillen en incasseren van onbetaalde vorderingen.
Erasmus MC
Erasmus MC
In het expertisecentrum voor slokdarm- en maagkanker bieden wij patiënten de beste mogelijkheden voor de behandeling van slokdarmkanker of maagkanker. Een kwaadaardige aandoening van deze organen vereist een grote deskundigheid en ervaring om een goede aanpak te garanderen.
Bakkerij Segaar
Bakkerij Segaar
Bakkerij Segaar is in 1905 opgericht door Markus Segaar, in de Van der Neerstraat. Een traditionele bakkerij waar alle producten elke dag met de hand werden gemaakt. Zijn zoon, Jan Hubertus Segaar verhuisde de bakkerij in 1923 naar de Asterstraat.
Braber Gassen
Braber Gassen
Braber Gassen is uw specialist in de regio Den Haag op het gebied van gasflessen met propaan of butaan, industriële gassen, buiten gashaarden, kachels op propaan of petroleum, wokbranders, las- en snijapparatuur en propaangereedschappen.
Tandartspraktijk Voorschoten
Tandartspraktijk Voorschoten
Tandartspraktijk Voorschoten is uw tandarts in Voorschoten. Wij zijn een moderne tandartspraktijk die u complete en persoonlijke tandheelkundige zorg biedt. Niet alleen voor u, maar ook voor uw kind zorgen wij voor een prettige ervaring bij uw tandartsbezoek. Onze gediplomeerde tandheelkundige specialisten zorgen ervoor dat uw mond gezond blijft.
Relian
Relian
Relian is a certified SaaS-platform in support of your Sanction / KYC / AML / Identification and verification workflow.
Brasserie Berlage
Brasserie Berlage
Binnen in het vernieuwde restaurant, buiten op ons terras óf intiem in uw besloten privé Serre ; bij Brasserie Berlage kunt u elke dag genieten van elegante klassiekers uit Franse keuken en spannende moderne internationale uitdagers.
Full Beauty Clinics
Full Beauty Clinics
Bij Full Beauty Clinics staan uw welzijn en uw schoonheidswensen centraal. Onze klantgerichte beauty consulenten zorgen ervoor dat u zich bij ons thuis voelt en adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden om snel en veilig het gewenste schoonheidsresultaat te behalen.
Grand Café Victoria
Grand Café Victoria
"Kwalitatief goed eten en drinken hoeft niet altijd met witte tafelkleedjes en obers in gilet. Bij ons is iedereen welkom, kunt u speciale bieren drinken en krijgt u een speciaal gerecht voorgeschoteld terwijl u op u gemak in een relaxte omgeving geniet."
Parker Bistro-Bar
Parker Bistro-Bar
Parker Bistro-Bar streeft naar een plek waar iedereen samen kan komen. Het gevoel van thuiskomen is voor ons een belangrijke voorwaarde. Goed eten en drinken in een fijne ambiance met eerlijke producten. Jong en oud kan hier samenkomen.
Paws by Jaylo
Paws by Jaylo
Mijn naam is Melanie en ik ben de oprichter van Paws by Jaylo. Ik heb 2 honden Jaxx en Mylo en sinds zij in mijn leven zijn begonnen de ideeën te komen. Jaxx en Mylo zijn mijn grote inspiratie voor alles wat ik doe en wat er nog komen gaat bij Paws by Jaylo.
Sara Wennekes
Sara Wennekes
Windsurfen is haar passie. Haar doel? Wereld Kampioen worden. Zo een doel haal je niet in je eentje. Surlinio helpt Sara door haar te sponsoren. Daarnaast hebben wij haar website gebouwd. Bekijk de website die wij voor Sara hebben gebouwd.
Electro World Stadhouder
Electro World Stadhouder
Electro World Stadhouder op het Thomsonplein in Den Haag bestaat sinds 1940. Bekijk de website die wij voor Electro World Stadhouder hebben gebouwd.
CQ Dental
CQ Dental
CQ Dental is een tandarts in Den Haag gevestigd aan de Piet Heinplein 67. CQ Dental is al sinds 2004 gevestigd in het mooie Zeeheldenkwartier. Bekijk de website die wij voor CQ Dental hebben gebouwd.
CateringMeesters
CateringMeesters
Met pure gastvrijheid en onvergetelijke details biedt Catering Meesters "Kookkunst op Locatie". Bekijk de website die wij voor Catering Meesters hebben gebouwd.
XYVA
XYVA
Een bureau van deze tijd. Gedegen vakkennis, ruime ervaring in verschillende disciplines, creatief, verfrissend, meedenkend. Bekijk de website die wij voor XYVA hebben gebouwd.
La Liguria
La Liguria
La Liguria is sinds 1977 gevestigd aan het Noordeinde. Italiaans maar dan culinair. Bekijk de website van restaurant La Liguaria.
Jackelin Frank
Jackelin Frank
Een mooi gezicht wordt volgens Jackelin vooral bepaald door de harmonie tussen je uiterlijkheden en je persoonlijkheid. Bekijk de website die wij voor Jackelin Frank hebben gebouwd.
Breeze Boutique
Breeze Boutique
Voor Breeze Boutique hebben wij een op maat gemaakte webshop gebouwd.
Project 2.0
Project 2.0
Galerie voor moderne kunst aan het Noordeinde in Den Haag. Bekijk de website die wij gebouwd hebben voor Project 2.0.
Tante Boeffie
Tante Boeffie
Gelegen in het winkelcentrum van Pijnacker ligt ons mooie en gezellige restaurant met feestzaal. Bij ons kan je terecht voor een heerlijke lunch, High-Tea/Wine, borrel en diner. Ook hebben wij diverse mogelijkheden tot het vieren van een verjaardag of jubileum.
Atlantikwall Museum Schevingen
Atlantikwall Museum Schevingen
Het Atlantikwall Museum Scheveningen probeert op de rol van Den Haag als stad van vrede en recht aan te sluiten en een ontmoetingsplaats tussen oorlog, vrede en recht te vormen. Een levend monument voor vredeseducatie, waar tentoonstellingen, bijeenkomsten en rondleidingen kunnen plaatsvinden.
Spoor60
Spoor60
SPOOR60 is een kantoor dat zich richt op advocatuur, coaching en mediation. Ze zijn gevestigd aan de noordrand van Rotterdam in Berkel en Rodenrijs, op een locatie die voor iedereen zowel per auto als per openbaar vervoer goed en makkelijk bereikbaar is.
Esther van der Wallen
Esther van der Wallen
Een artistieke portfolio website in zwart en wit voor Esther van der Wallen, professioneel fotografe.
Booband
Booband
De Booband voorkomt overmatige bewegingen en zorgt daardoor voor een ondersteuning in het welzijn van de borst - met name als de borstomvang toeneemt. Bekijk de shop die wij voor Booband hebben gebouwd.
Christmas village
Christmas village
De grootste kerst winkel in Scheveningen. Bekijk de website die wij voor Christmas village hebben gebouwd.
Dekxels
Dekxels
Dekxels is een restaurant dat Mediterrane en Aziatische smaken laat samensmelten in kleine gerechten. Bekijk de website die wij voor Dekxels hebben gebouwd.
Baquba
Baquba
Baquba is ontstaan in het jaar 2006, hierbij werd er ingezet op de onderscheidende kwaliteit die een witte rum kan bieden. De rum is samengesteld door verschillende keurmeesters die meerdere blends hebben geproefd en samen een perfecte combinatie hebben samengesteld.
Hendic
Hendic
Supplier of water storage systems for agriculture, horticulture, aquaculture and industry. Bekijk de website die wij voor Hendric hebben gebouwd.
HRsolar Projects
HRsolar Projects
Grootschalige zonne-energie systemen in Nederland met de focus op zonthermische producten. Bekijk de website die wij voor HR Solar hebben gebouwd.
Beauty 4 You
Beauty 4 You
Voor Beauty4you hebben wij een strakke one-pager gebouwd. Perfect voor een startende ondernemer.
VAAZ styling
VAAZ styling
VAAZ vervult jouw bloemwensen, verse bloemen, Stay Happy flowers, groot klein alles is mogelijk. Bekijk de website die wij voor VAAZ hebben gebouwd.
Unicomm
Unicomm
Het doel van Unified Communications is het optimaliseren van bedrijfsprocedures en het verstevigen van de menselijke communicatie door de processen te vereenvoudigen. Bekijk de website die we voor Unicomm hebben gebouwd.
Coffee Works
Coffee Works
Coffee Works is een plek die is gecreëerd door en voor lokale mensen, met producten die vaak uit dezelfde community komen. Het team bestaat uit zeer ervaren barista’s. Ze trainen dagelijks om een hoge en constante kwaliteit koffie te zetten en experimenteren met nieuwe bonen en methodes om de allermooiste recepten te ontdekken.
Edusafe
Edusafe
Edusafe is sinds 2003 actief op het gebied van "Bedrijfshulpverlening". Zij verzorgen cursussen en trainingen binnen het gehele spectrum van "Bedrijfsveiligheid"! Edusafe heeft ervaring opgebouwd als het gaat om maatwerk cursussen. Uitgangspunt van Edusafe is een cursus die zorg op maat garandeert omdat bedrijfssituaties soms sterk van elkaar verschillen.
Bistro Bij Ons
Bistro Bij Ons
Welkom bij het gezelligste eettentje in de Jordaan. Je kan Bij ons lekker komen aanwaaien voor lunch en diner. Onze kokkies staan vanaf 12 uur 's ochtends tot 23 uur 's avonds te knallen en in de potten en pannen te roeren, om heerlijk eten te bereiden voor u.
Marieta Reijerkerk
Marieta Reijerkerk
Bekijk de nieuwe website van kunstenares Marieta Reijerkerk
Gastvrijheidscoach
Gastvrijheidscoach
Pioniers in gastvrijheid. Strijders met een missie: Een gastvrije, productieve en positieve impact hebben op uw bedrijf of instelling. Bekijk de website die wij voor Gastvrijheidscoach hebben gebouwd.
Big Bags Direct
Big Bags Direct
BIGBAGSDIRECT.COM, located in Vietnam, is the largest producer of bigbags in the far east, and now also your supplier for all bigbags throughout The Netherlands & Europe.
Discare
Discare
Discare levert diensten die bedrijven volledig ontzorgen op het gebied van arbodienstverlening en HRM. Bekijk de website die wij voor Discare hebben gebouwd.
By Gigi
By Gigi
Moeite met het verkopen van je huis? Gigi doet de styling voor de verkoop. Bekijk de website die we voor By Gigi hebben gebouwd.
Gastropub van Kinsbergen
Gastropub van Kinsbergen
Gastropub van Kinsbergen is een mix van een Nederlands grand café en de in Londen populaire gastropub. Bekijk de website die wij voor van Kinsbergen hebben gebouwd.
Chez Mooon
Chez Mooon
Chez Mooon wordt afgeleid van Mooon, zo heet de winkel in het winkelcentrum in de bogaard in Rijswijk. Bekijk de webshop die we voor Chez Mooon hebben gebouwd.
De echte loodgieter
De echte loodgieter
Loodgietersbedrijf Van der Kraan is de echte loodgieter want zij vinden altijd een weg voor water. U kunt vertrouwen op vakkundige en duurzame oplossingen voor de aan- en afvoer van kraanwater, hemelwater of afvalwater in huizen en bedrijfspanden.
Club Du Zen
Club Du Zen
Club Du Zen is een mode- en sieraden bureau wat staat voor kwaliteit, stijl en positiviteit. Bekijk de website die wij voor Club Du Zen hebben gebouwd.
Loosduinse weetjes
Loosduinse weetjes
HOEVEEL WEET JIJ EIGENLIJK VAN DE HISTORIE VAN LOOSDUINEN? Bekijk de website die we voor Loosduinse weetjes hebben gebouwd.
Do good get better
Do good get better
Bedrijven met een inspirerend ideaal zijn de winnaars van morgen. Meer purpose. Minder gedoe. In 3 stappen naar een bedrijf waar iedereen voor wil werken en van wil kopen.
IMMINK Vastgoed & Makelaardij
IMMINK Vastgoed & Makelaardij
IMMINK Vastgoed & Makelaardij is een begrip in de regio Rotterdam en omstreken. Bekijk de website die wij voor IMMINK Vastgoed & Makelaardij hebben gebouwd.
Café Bistro Jules
Café Bistro Jules
Café Bistro Jules is een Franse Bistro met een Zwitserse twist. Bekijk de website die wij voor Café Bistro Jules hebben gebouwd.