Webshops

Prestashop Webshops

Bij Surlinio geloven we in krachtige e-commerce oplossingen. Daarom hebben we ons toegewijd aan het creëren van webshops via het gerenommeerde Prestashop-platform. Als je op zoek bent naar een betrouwbare online winkelervaring voor jouw klanten, ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor een vast bedrag per maand leveren we niet alleen een op maat gemaakte webshop, maar nemen we ook de zorgen voor hosting, technische support en eventuele aanpassingen uit handen.

"Het Surlinio team staat altijd klaar om vragen en problemen op te lossen, en het doorgeven van wijzigingen is zeer eenvoudig. Dankzij Surlinio heeft Brasserie Berlage nu een prachtige website die onze gasten graag bezoeken. Wij bevelen Surlinio ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een geweldige website."

Mirjam Steenbrink, Brasserie Berlage


Onze klanten beoordelen ons als 'excellent'
Trustpilot
Urban Beauty Center
Urban Beauty Center
Just Do Sports
Just Do Sports
De Fahrenheit
De Fahrenheit
Unicomm
Unicomm

"Surlinio heeft vanaf het begin een goede indruk op mij gemaakt. Het contact verloopt uitstekend, ze zijn altijd bereikbaar en bieden een goede service.."

Jerry Stassart, Röttgering NVM Makelaars


Onze klanten beoordelen ons als 'excellent'
Trustpilot

E-commerce partner

Wat betekent dit concreet voor jou? Het betekent dat je kunt profiteren van een online verkoopplatform dat niet alleen robuust is, maar ook enorm schaalbaar en gebruiksvriendelijk. Onze webshops, gebouwd op de solide fundamenten van Prestashop, zijn ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Ze kunnen meegroeien met jouw bedrijf, ongeacht de grootte of het volume van je verkopen.

Wanneer je jouw webshop combineert met een doordachte marketingstrategie, ben je verzekerd van een platform dat klaarstaat om elke toestroom van klantaanvragen te verwerken. Met Surlinio aan je zijde heb je niet alleen een webshop, maar een complete e-commerce partner.

Hendic
Hendic
Morritzz
Morritzz
Beekman Verbeek
Beekman Verbeek
Full Beauty Clinics
Full Beauty Clinics
2023 Surlinio Surlinio™