Dé online marketing specialist sinds 2014

Nieuwe update van Sara

Datum: 15-05-2022

Nieuwe update van Sara

Een nieuw avontuur

Wie mij nog niet kent: ik ben Sara Wennekes, professioneel windsurfer en woon en train in Den Haag. Sinds mijn laatste blog voor Surlinio is er een hoop veranderd. Vorig jaar organiseerde ik mijn seizoen alleen, had ik geen vaste coach en wisselde ik per trainingsblok van trainingspartners. Nu sta ik sta aan de start van het seizoen MET een team EN een vaste coach!

OP ZOEK NAAR IETS NIEUWS

Wanneer je een topsport programma zelfstandig draait kan je alles inrichten op een manier die voor jou werkt. Je bent de volledige eigenaar over jouw campagne en ik geloof dat je daarmee de beste progressie kan maken. Motivatie moet van binnenuit komen en omdat je er in gelooft. Er zit natuurlijk ook een keerzijde aan, je ziet je eigen blinde vlekken niet en de draagkracht ligt volledig bij jezelf. 

Met dit in gedachte wist ik dat het voor mij de volgende stap zou zijn om vaste trainingspartners te vinden. Een basis waar ik op terug kan vallen en waarin ik als atleet verder kan groeien. Gemotiveerd ging ik afgelopen winter in gesprek met Helle Oppedal (uit Noorwegen) en Elena Sandera (uit Zwitserland). Deze meiden zaten in dezelfde situatie als ik en we hadden on tour een goede vriendschap opgebouwd. Onze trainingsvisie kwam overeen net als ons doel om op de Olympische Spelen voor de medailles te strijden. Ik was ontzettend enthousiast om te onderzoeken of een vaste samenwerking zou bevallen en lang verhaal kort… het antwoord is ja!

WORLD OF WINDSURFGIRLS

We zijn nu officieel een internationaal trainingsteam, onafhankelijk van een nationale bond, onder de naam World of Windsurfgirls. WOW. Het voelt daarmee als best of both worlds. We delen onze kennis, kosten en werkzaamheden. We hebben gezamenlijk een coach weten te organiseren die onze progressie in de gaten houdt en er is altijd ruimte voor persoonlijke inbreng. Ik leer ontzettend veel over mijzelf en heb nu de juist mensen om mij heen om mee te sparren.

Spannend? Zeker. Het is een project dat binnen het Olympisch windsurfen nog niet eerder is gedaan. Hiermee laten we zien dat je een professionele campagne op eigen kracht kan inrichten. Ik geloof dat als je een doel voor ogen hebt je daar voor moet gaan en niet bang moet zijn om out of the box te denken, een boodschap die ik graag wil delen. We hebben gelukkig veel mensen om ons heen die ons stapje voor stapje op weg helpen en dankzij Surlinio hebben we naast onze social accounts en podcast nu ook een website waar je alles kan vinden over deze unieke weg!

READY FOR ACTION

De basis voor mijn seizoen is nu gelegd. Ik voel mij fit, heb veel trainingsuren gemaakt en heb een sterk team om mij heen. Eind mei staat het Europees Kampioenschap op de planning en daarna ga ik mij verder voorbereiden op het Wereld Kampioenschap in oktober. Ik heb heel veel zin in dit nieuwe avontuur, let’s go!

Door Bas Broekarts

Overzicht stories

Ook interessant?

Onze insights en nieuwtjes op het gebied van Tech, Online Marketing en Social Media.

Oplichters actief
Oplichters actief
Een groot aantal van onze klanten heeft de afgelopen dagen e-mail gekregen van tmbenelux.org, met een verhaal over een registratie verzoek van een domein met een extensie die je nog niet in het bezit hebt.
Hoe wordt mijn website beter gevonden
Hoe wordt mijn website beter gevonden
Het is niet makkelijk om ervoor te zorgen dat jouw website gevonden wordt tussen de 1.9 miljard sites die nu online staan. Hier de Top 8 adviezen om beter gevonden te worden.
Hoe stop ik spam
Hoe stop ik spam
Volgens de Washington Post worden er elke dag 100 miljard SPAM e-mails verspreid over de hele wereld. Naar schatting is 88% van het wereldwijde e-mailverkeer SPAM. In 2021 besteedden bedrijven 8,5 miljard dollar aan anti-spam software en dat bedrag groeit.