Dé online marketing specialist sinds 2014

Surlinio Golden Partner van PrestaShop

Datum: 10-08-2021

Surlinio Golden Partner van PrestaShop

Jouw webshop ijzersterk online


Feest! Surlinio is onlangs Golden Partner van PrestaShop geworden. Nu vraag je je misschien af wat dat eigenlijk inhoudt of wat PrestaShop eigenlijk is. In deze story lees je hier meer over.Wat is PrestaShop?

PrestaShop is een complete, vernieuwende en efficiënte oplossing waarmee je een webshop kunt aanmaken en een business kunt ontwikkelen. Wat in 2005 begon als een project van franse IT-studenten, is uitgegroeid tot één van de bekendste webwinkeloplossingen ter wereld. 
Wij zetten de software in om snelle, gebruiksvriendelijke en op maat gemaakte webshops te ontwikkelen voor onze klanten. 


Waarom gebruiken wij PrestaShop?


Met PrestaShop ontwikkel je op een efficiënte manier een webwinkel voor op het internet. De software voorziet je van alle basiselementen om een volledige webshop online te zetten. Daarnaast biedt het tal van mogelijkheden om te personaliseren en op maat gemaakte shops te ontwikkelen.Niet alleen voor de bezoekers van de webshop, maar ook voor onze klanten als eigenaar van de webshop is PrestaShop gebruiksvriendelijk. In de backoffice kunnen klanten eenvoudig producten, prijzen en content beheren. Ook worden in de backoffice bestellingen en klant administratie beheerd. Kortom: alles wat je nodig hebt voor jouw webwinkel, staat op één centrale plek. 


Waarom Golden Partner?


Surlinio is op het moment één van de acht gecertificeerde PrestaShop partners in Nederland. Hierbij zijn wij van ‘silver’ naar ‘golden’ partner gegaan. 


Silver partners zijn regionale bureaus die zich verbonden hebben om met de PrestaShop-gemeenschap samen te werken en de PrestaShop software op hun markt te ontwikkelen. 
Golden partners zijn regionale en internationale bureaus die op basis van hun inzet en bijdrage een hoger niveau van punten hebben verdiend.

Surlinio is onderdeel van de PrestaShop-gemeenschap vanuit de regio Den Haag en heeft momenteel al meerdere PrestaShop webshops opgeleverd. Hiermee hebben wij de status van Golden Partner verdiend!


Een eigen webshop laten bouwen?

Kunnen wij jou helpen met het bouwen van een webshop d.m.v. PrestaShop? Of wil je wellicht een workshop of training volgen op het gebied van PrestaShop? Bekijk dan hieronder onze diensten.

 

> Ik wil graag een webshop laten bouwen
> Ik wil graag support op het gebied van PrestaShop

Ons portfolio online webshopsBenieuwd naar voorbeelden? Bekijk ons portfolio aan webshops die wij ontwikkeld hebben.

Bekijk portfolio

Overzicht stories

Ook interessant?

Onze insights en nieuwtjes op het gebied van Tech, Online Marketing en Social Media.

Nieuwe update van Sara
Nieuwe update van Sara
Wie mij nog niet kent: ik ben Sara Wennekes, professioneel windsurfer en woon en train in Den Haag. Sinds mijn laatste blog voor Surlinio is er een hoop veranderd. Vorig jaar organiseerde ik mijn seizoen alleen, had ik geen vaste coach en wisselde ik per trainingsblok van trainingspartners. Nu sta ik sta aan de start van het seizoen MET een team EN een vaste coach!
Oplichters actief
Oplichters actief
Een groot aantal van onze klanten heeft de afgelopen dagen e-mail gekregen van tmbenelux.org, met een verhaal over een registratie verzoek van een domein met een extensie die je nog niet in het bezit hebt.
Hoe wordt mijn website beter gevonden
Hoe wordt mijn website beter gevonden
Het is niet makkelijk om ervoor te zorgen dat jouw website gevonden wordt tussen de 1.9 miljard sites die nu online staan. Hier de Top 8 adviezen om beter gevonden te worden.