Er zijn wijzigingen gedaan aan mijn website maar ik zie ze niet

Hebben wij wijzigingen gedaan en zijn ze niet zichtbaar? Het kan dan zijn dat u uw browser goed moet refreshen zodat de nieuwste gegevens worden opgehaald. Hoe dat moet? Klik hieronder op de browser die u momenteel gebruikt.

Hou ⇧ Shift ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou ⌘ CMD en ⇧ Shift ingedrukt en druk vervolgens op R

Hou Ctrl ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou Ctrl ingedrukt en druk op F5

Hou Ctrl ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou Ctrl ingedrukt en druk op F5

Hou Ctrl ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou Ctrl ingedrukt en druk op F5

Hou ⇧ Shift ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou ⌘ CMD en ⇧ Shift ingedrukt en druk vervolgens op R

Hou Ctrl ingedrukt en druk op F5

Of, Ctrl en ⇧ Shift ingedrukt en druk vervolgens op R

Hou ⇧ Shift ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Of, hou ⌘ CMD en ⇧ Shift ingedrukt en druk vervolgens op R

Hou Ctrl ingedrukt en druk op F5

Of, Ctrl en ⇧ Shift ingedrukt en druk vervolgens op R

Hou ⌥ Alt en ⌘ CMD ingedrukt en druk op E. Vervolgens de pagina herladen zoals je dat normaal ook zou doen.

Of, hou ⇧ Shift ingedrukt en klik met de muis op verversen bovenin het venster

Staat uw browser er niet tussen? Kijk dan even hier of hier (Engels).