Hoe koppel ik Facebook met Instagram?

Je moet allereerst beheerder of redacteur zijn om de Facebookpagina en Instagram account te koppelen of los te koppelen. Bekijk hier hoe je beheerder of redacteur kunt worden. Ben je al beheerder? Volg dan de stappen hieronder.

Stap 1:
Ga naar de instellingen van je Facebookpagina. Klik in het menu links onderaan op ‘instellingen’.

Stap 2:
Je bent nu bij pagina-instellingen. Klik hier op het kopje ‘Instagram’.

Hoe maak ik iemand beheerder van mijn Facebook pagina?

Stap 3:
Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op aanmelden.

Na het koppelen kun je als beheerder en redacteur het volgende doen:

• De details van je Instagram account bewerken op Facebook (bijvoorbeeld de naam en contactgegevens)
  • Instagram posts inplannen
  • Instagram advertenties maken vanaf Facebook

Onze hulp nodig?

Hulp nodig bij het beheren van je Instagram? Of wil je graag zelf leren hoe je het maximale uit je Instagram account haalt? Kijk wat wij voor je kunnen betekenen.

Meer informatie