Binnen Facebook kun je mensen toevoegen die ook uit naam van het bedrijf actief berichten mogen posten. Hiervoor hoef je niet je wachtwoorden te geven, je kunt als beheerder van een pagina iemand anders ook beheerder maken van de pagina. Om dit te doen moet je eerst zelf inloggen op Facebook en naar jouw bedrijfspagina gaan.

Stap 1:
Ga naar de instellingen van je Facebookpagina. Klik in het menu links onderaan op ‘instellingen’.

Hoe maak ik iemand beheerder van mijn Facebook pagina?

Stap 2:
Je bent nu bij pagina-instellingen. Klik hier op het kopje ‘Paginarollen’.

Stap 3:
Nu kun je een ‘nieuwe paginarol toewijzen’. Dit doe je door de naam of het e-mailadres van de gewenste persoon in te vullen. Degene die je zoekt komt ook naar voren als suggestie, uiteraard moet diegene wel een Facebookaccount hebben.

Hoe maak ik iemand beheerder van mijn Facebook pagina?

Stap 4:
Selecteer de juiste rol. Het beheer van een pagina kan worden uitgevoerd volgens verschillende rollen met elk hun eigen bevoegdheden.

Wij adviseren om iemand van Surlinio toe te voegen als ‘beheerder’.

Stap 5:
Klik nu op ‘toevoegen’, als bescherming zal Facebook nu vragen om nogmaals jouw wachtwoord in te voeren. Na het invoeren van het wachtwoord klik je op ‘verzenden’. Nu moet degene die jij hebt aangewezen alleen nog deze rol te accepteren, hiervoor krijgt deze persoon een melding van Facebook.

Onze hulp nodig?

Hulp nodig bij het beheren van je Facebook? Of wil je graag zelf leren hoe je het maximale uit je Facebook account haalt? Kijk wat wij voor je kunnen betekenen.

Meer informatie