Dé online marketing specialist sinds 2014

Ben je vindbaar?

Doe de gratis SEO scan

SEO & SEA

Wat is SEO? SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, in goed Nederlands zoekmachine-optimalisatie, of gewoon 'ervoor zorgen dat je website goed gevonden kan worden door zoekmachines', zoals Google en Bing.

En SEA? SEA is de afkorting van Search Engine Advertising, adverteren bij zoekmachines, en dat kan weer op een aantal manieren. De bekendste is op basis van zoekwoorden.

We zullen je geen gouden bergen beloven zoals sommigen. Maar we hebben er wel verstand van. Eerst bouwen we een optimaal vindbare website voor je (SEO) en vervolgens helpen we je meer (potentiële) klanten te bereiken met Google Ads (SEA).

Tarieven

SEO scan

gratis

Wil je weten of jouw website voldoet aan de basis onsite SEO eisen? Wij bekijken je website op meer dan 20 van de belangrijkste eigenschappen die zoekmachines willen zien om goed gevonden te worden.

GRATIS SEO SCAN


Tarieven

Onsite SEO

gratis

Als je jouw website bij ons hebt laten maken, dan is die al volledig onsite (zeg maar qua code van de website) SEO afgebakken. Dat betekent dat je site is aangemeld bij Google en Bing, alle speciale 'tags' goed zijn ingevuld, een sitemap is gemaakt, etc. Wat daarna nog belangrijk is,is dat alle URL's, zeg maar de namen van je pagina's, ook SEO-vriendelijk zijn. Ook dat is al geregeld als wij je site hebben gemaakt.

SEO teksten uitbesteden

€59,00 per uur

Als je site al helemaal goed in elkaar zit, kan je de vindbaarheid verder verbeteren door ervoor te zorgen dat de keywords waarop je gevonden wil worden ook in de teksten van je website voorkomen. Zoekmachines zijn daar nogal precies mee, te veel is niet goed (spamming), en te weinig natuurlijk ook niet. Ideaal is tussen de 2% en 4% van de volledige grootte van een pagina, inclusief programmeercode.

SEO en SEA zoektermen onderzoek

vanaf €250,00

Meestal heb je zelf wel een aardig idee op welke zoektermen je gevonden wil worden. Dan optimaliseren we je website op die termen, en checken we bij de zoekmachines of dat ook gebeurt. We kunnen ook eerst checken waar het meeste op gezocht wordt. Misschien blijkt dan wel dat het zoekvolume van die term gewoonweg te laag is, en je beter voor wat andere termen kan kiezen.

SEA uitbesteden

vanaf €300,00 per maand

Wil je gaan adverteren om nog beter gevonden te worden dan kan je de zoekmachines betalen om jouw website bovenaan de zoekresultaten te krijgen. Dat zijn de resultaten die je ziet waar 'Advertentie' voor staat bij Google. Daarnaast kan je de zoekmachines advertenties van jouw bedrijf laten tonen op relevante pagina's. Beide kunnen je een serieuze voorsprong op je concurrent geven.