Dé online marketing specialist sinds 2014

Ben je vindbaar?

SEA

vanaf €300 per maand

Search Engine Advertising is het tegen betaling plaatsen van advertenties naast de organische zoekresultaten. De advertenties worden door de adverteerder gekoppeld aan een bepaald zoekwoord, een bepaalde regio en aan bepaalde netwerken.

Waar worden advertenties getoond?

Zo kan een advertentie wel getoond worden in het Zoeknetwerk van Google of Bing (Google Zoeken, Bing Search, Google Shopping, Google Maps etc.), maar hoeft dat niet voor het zogeheten Displaynetwerk van de zoekmachine (Google sites als YouTube, Blogger & G-Mail). Het doel van Google en Bing Ads is om zoveel mogelijk vertoningen te genereren en om zo veel mogelijk clicks op je advertentie te krijgen die uiteindelijk conversie (meestal op je website) moeten realiseren. Er zijn een hoop technieken en verschillende instellingen om een advertentie te verbeteren en zo maximaal resultaat te behalen.

Wij kunnen je hierbij helpen en ervoor zorgen dat je advertentiebudget zo optimaal mogelijk besteed wordt.

Conversie

Wanneer je met Google of Bing Ads adverteert dan kan je vrij eenvoudig je resultaten meten. Een resultaat noemen we ook wel een conversie, dat kan een verkoop zijn maar ook een aanmelding op je mailinglijst of het invullen van je enquête, afhankelijk van het doel van je website.

Met Google Ads kun je conversies meten door een zogenaamde conversiecode van Google op je bedankpagina plaatsen. Wanneer je dat doet meet Google Ads je conversieratio (conversiepercentage). Dit doen wij natuurlijk allemaal voor jou, en samen zorgen we ervoor dat je conversiepercentage zo hoog mogelijk is. Dat kan ook betekenen dat we de website moeten aanpassen om het percentage omhoog te krijgen.

Contact Over SEO Zoektermen onderzoek Gratis SEO scan