Dé online marketing specialist sinds 2014

Social Media Marketing

Doe de gratis social media scan

Social Media beheer

Maakt jouw bedrijf al gebruik van Facebook, Instagram, LinkedIn, WhatsApp of Twitter? Zo niet, dan ligt hier ergens een uitstekende kans om je klantenkring te vergroten en de omzet te verhogen! Social media is nog steeds razend populair, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Maar welk social media kanaal is voor jouw bedrijf relevant? Een professionele social media strategie is niet iets waar je 'ff' mee bezig bent. Geen tijd of de kennis om social media te beheren?

Je kunt je social media bij ons uitbesteden. Dit houdt in dat wij berichten voor jou plaatsen en voor je adverteren. Wil je liever zelf aan de slag, dan is social media coaching of social media training misschien iets voor jou. Organiseer je een éénmalige actie of evenement, dan hebben wij daar een speciaal social media voor evenementen pakket op maat voor.
Bekijk hieronder de verschillende tarieven.

Tarieven

Social media scan

gratis

Gebruik je voor jouw bedrijf al enige tijd social media en ben je nieuwsgierig hoe effectief het is? Dan kan de social media scan van Surlinio inzicht verschaffen. Je krijgt persoonlijk advies en tips op het gebied van berichten, doelgroep, fotografie, vormgeving en zichtbaarheid van je bedrijf via social media.

Gratis social media scan


Tarieven

Social media uitbesteden

vanaf €89,00 per maand

Je bent er inmiddels van overtuigd dat je zelf ook actief moet zijn op één of meerdere social media kanalen. Net zoals een goede website belangrijk is voor de professionele uitstraling van je bedrijf geldt dat ook voor het beheer van je social media kanalen .

Wij nemen die taak graag van je over, zodat jij je kunt bezighouden met waar je wél goed in bent; ondernemen.

Social media training

vanaf €240,00

Regel je liever zelf de social media kanalen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ook hierin staat Surlinio voor je klaar! Onze social media consultants gaan met je zitten en leren je alle ins and outs van social media en hoe je social media inzet voor bedrijf, merk of organisatie. Leer snel en makkelijk wat social media kan betekenen voor jouw bedrijf en hoe je (potentiële) klanten, werknemers en partners bereikt!

Social media coaching

vanaf €89,00 per maand

Wil je de volgende stap zetten op social media om het als een professioneel marketing kanaal in te zetten? Kies dan voor een coaching traject van Surlinio. Tijdens de coaching staat één van onze social media consultants je bij als stok achter de deur, vraagbaak, helpdesk, raadgever, mentor, hulpverlener en buddy.

Social media voor evenementen

vanaf €179,00 per maand

Heb je een evenement op de planning staan? Surlinio kan de online marketing voor je verzorgen! Tijdens een afgesproken tijdsperiode kunnen wij de online marketing voor je evenement verzorgen.

Desgewenst kunnen wij ook de gehele vormgeving van marketing uitingen (posters, flyers etc.) voor je ontwerpen.