Dé online marketing specialist sinds 2014

Social Media coaching

Social Media coaching

Wil je de volgende stap zetten op social media om het als een volwassen communicatiekanaal in te zetten? Kies dan voor een coaching traject van Surlinio. Tijdens de coaching staat één van onze social media consultants je bij als stok achter de deur, vraagbaak, helpdesk, raadgever, mentor, hulpverlener en buddy.

Samen met je coach stel je jouw bedrijfspagina op en werk je een social media strategie en contentplan uit. Dit verwerken we tot een contentkalender en andere handvatten waar je dan zelf mee aan de slag kunt. Want in een coachingstraject ben je zelf verantwoordelijk voor het creëren van de content, het beeldmateriaal en het plaatsen van de berichten op de diverse social media kanalen.

Achter de schermen kijkt jouw consultant mee met jouw geplande berichten en stuurt feedback op teksten en beeldmateriaal. Zien we nog geen berichten ingepland staan? Dan trekken we even aan de bel, zodat er altijd met regelmaat iets geplaatst wordt op je social media kanaal. Wil je er zelf zo min mogelijk naar omkijken dan is social media uitbesteden misschien een goede optie, en heb je geen behoefte aan coaching maar wil je wel zelf aan de slag, kijk dan eens naar een social media training van Surlinio.

De kosten voor social media coaching bedragen € 89,00 per maand, en het contract is per maand opzegbaar.

Kortom, succesvol zélf aan de slag met een social media coach van Surlinio!

Heeft u bijzondere wensen? Neem dan contact met ons op.

Interesse?