Dé online marketing specialist sinds 2014

Surlinio support academy

Meer info

Wil jij ook online marketing expert worden?
Bij Surlinio support leiden wij jou op!

Onze consultants gaan met je zitten en leren je alle ins and outs van online marketing en hoe je het inzet voor je bedrijf, merk of organisatie.

Met onze Surlinio support academy leveren wij gratis workshops en betaalde trainingen. Krijg 1-op-1 training van een ervaren marketing professional op het gebied van social media of volg een workshop op het gebied van het onderhouden van jouw PrestaShop Webshop.


Trainingen

Social Media training

Regel je liever zelf de social media kanalen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ook hierin staat Surlinio voor je klaar! Onze social media consultants gaan met je zitten en leren je alle ins and outs van social media en hoe je social media inzet voor je bedrijf.

Meer informatie


Gepersonaliseerde trainingen

Wil jij graag een gepersonaliseerde training op het gebied van SEO/SEA of het onderhouden van jouw PrestaShop webshop. Neem dan contact op voor alle mogelijkheden.

Neem contact op


Workshops

Vanwege COVID-19 zijn alle workshops tot nader order opgeschort. Houd onze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze agenda.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vul het formulier in zodat wij contact met jou op kunnen nemen.

070 - 4161756
sales@surlinio.com

Bel mij terug