Dé online marketing specialist sinds 2014

Razendsnelle websites

Doe de gratis website scan

Snelle, op maat gemaakte websites

We hebben inmiddels voor meer dan vijfhonderd organisaties en bedrijven websites, webshops en apps gebouwd. We gebruiken geen standaard software zoals WordPress, Wix, Squarespace of andere 'bouw je eigen website voor een paar euro per dag' pakketten. Alle sites die wij bouwen hebben als basis solide standaard technologie die we over de afgelopen jaren geoptimaliseerd hebben.

Dat betekent voor jou dat je nieuwe site snel, mobielvriendelijk en goed vindbaar is. Of het nu een complexe site met databases, betaal- en reserveringsmodules en koppelingen naar andere platformen is, of een mooie responsive one-pager.

Bekijk de tarieven voor het bouwen van een website of lees meer informatie over hoe wij duurzame websites bouwen en de technologie die wij inzetten.

Duurzame website  Tarieven  Technologie 

Website scan

gratis

Ben je benieuwd hoe jouw huidige website op het gebied van vindbaarheid en snelheid presteert?

Vul de website scan in en we sturen je binnen 72 uur een gratis uitgebreide rapportage die je huidige websitebouwer kan gebruiken om je site te optimaliseren. En als die er niet uitkomt, mag hij of zij ons altijd even bellen.

Service van Surlinio.

Gratis website scan

Tarieven

Een professionele website hoeft niet duur te zijn

vanaf €59,00 per maand

Een belangrijk deel van de tijd besteden onze ontwikkelaars aan het opnieuw bouwen van al door anderen gebouwde websites. Meestal omdat de huidige website te langzaam, niet mobielvriendelijk of slecht vindbaar was, de leverancier slecht bereikbaar was, of voor elke aanpassinge weer hoge facturen werden gestuurd. We zien dus nogal wat werk van collega's voorbij komen. En het is geen uitzondering dat hiervoor vele duizenden euro's betaald is. Meestal voor een WordPress site die voor een paar honderd dollar in India door een website fabriekje gebouwd is, en vervolgens met een mooie marge naar de klant is doorgeschoven.

In verreweg de meeste gevallen betaal je bij ons €59,00 per maand voor een professioneel gebouwde website, inclusief hosting, e-mail, support en wijzigingen. Geen grote bedragen vooraf, geen onverwachte extra kosten, en wederzijds een langere termijn commitment.

Zo hoort dat, vinden wij.

Benieuwd naar ons werk?

Portfolio