Surlinio logo

Webshops

Prestashop Webshops

Bij Surlinio geloven we in krachtige e-commerce oplossingen. Daarom hebben we ons toegewijd aan het creëren van webshops via het gerenommeerde Prestashop-platform. Als je op zoek bent naar een betrouwbare online winkelervaring voor jouw klanten, ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor een vast bedrag per maand leveren we niet alleen een op maat gemaakte webshop, maar nemen we ook de zorgen voor hosting, technische support en eventuele aanpassingen uit handen.

Interesse? Neem contact op

"Surlinio is een fijn bedrijf, er zijn korte communicatie lijnen en een goede service."

Louis Paardekooper, Museum Catering


Onze klanten beoordelen ons als 'excellent' op TrustPilot
Trustpilot

Een aantal willekeurige voorbeelden uit ons portfolio

"Surlinio heeft onze nieuwe website gebouwd en we zijn erg tevreden met het resultaat. Het team werkt professioneel en efficiënt, en biedt uitstekend advies over de verschillende mogelijkheden."

Rianne Stadhouder, Electro World


Onze klanten beoordelen ons als 'excellent' op TrustPilot
Trustpilot

E-commerce partner

Wat betekent dit concreet voor jou? Het betekent dat je kunt profiteren van een online verkoopplatform dat niet alleen robuust is, maar ook enorm schaalbaar en gebruiksvriendelijk. Onze webshops, gebouwd op de solide fundamenten van Prestashop, zijn ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Ze kunnen meegroeien met jouw bedrijf, ongeacht de grootte of het volume van je verkopen.

Wanneer je jouw webshop combineert met een doordachte marketingstrategie, ben je verzekerd van een platform dat klaarstaat om elke toestroom van klantaanvragen te verwerken. Met Surlinio aan je zijde heb je niet alleen een webshop, maar een complete e-commerce partner.

Meer weten? Neem contact op

Een aantal willekeurige voorbeelden uit ons portfolio

2024 Surlinio Surlinio™